Czy wiesz...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Czy wiesz...
punkie_justine |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 64 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Daleko od kłamstwa... ![]() |
CZY
WIESZ
Jeśli kiedykolwiek myślałeś, że mnie znasz mylisz się Jeśli sądzisz, że wiesz co teraz czuję okłamujesz samego siebie Czy wiesz jak wygląda moja dusza? - jest czarna, tak ciemność... to wszystko czym żyję, czym oddycham i to co mnie żywi Ta dusza to resztki snów tych dobrych i sennych koszmarów, których nigdy nie zapomnę... Może kiedyś odfrunie w głąb edenu... Może kiedyś pozna co to miłość, której nigdy przedtem nie doznała Ten post był edytowany przez punkie_justine: 03.01.2004 11:13 -------------------- "I was never faithful
And I was never one to trust Borderlining schizo And guaranteed to cause a fuss I was never loyal Except to my own pleasure zone I'm forever black-eyed A product of a broken home"... Placebo "Black Eyed" |
![]() ![]() ![]() |
Chelsey |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 49 Dołączył: 29.12.2003 Skąd: Lublin ![]() |
Kilka ładnych słowek, ale nic więcej.
No i rzeczywiście wygląda to jak wyrzucanie z siebie żalu, ale nie wywołuje
żadnych uczuć i nie pozostawia nic po sobie...
Ten post był edytowany przez Chelsey: 03.01.2004 12:51 -------------------- Pyłem księżycowym być na twoich stopach,
wiatrem przy twej wstążce, mlekiem w twoim kubku, papierosem w ustach, ścieżką pośród chabrów, ławką gdzie spoczywasz, książką, którą czytasz. Przeszyć cię jak nitką, otoczyć jak przestwór, być porami roku dla twych drogich oczu i ogniem w kominku, i dachem, co chroni przed deszczem. Gałczyński ---------------------------------- #blog# #site# |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 20:51 |