Czy Potter przygotowuje do
poważniejszych książek?, Czy czytaliście po Harrym inne książki?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Czy Potter przygotowuje do
poważniejszych książek?, Czy czytaliście po Harrym inne książki?
MAsti |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 18.09.2003 Skąd: Tajemniczy Zaułek ![]() |
[FONT=Times][COLOR=green][I]Przed chwilką
przeczytałam na dawnej Elisie( którąz resztądalej tak nazywam, bo to brzmi
świtnie) newsa o tym, że Harry Potter nie przygotowuje czytalników do
poważniejszych lektur, że odrywa dzieciaki od komputera tylko na czas
czytania książki, a jak skończąto dalej grają, dopóki ie dostaną następnego
Harry'ego. Czy to prawda?? Nie wiem, dlatego postanowiłam daćtaki temat
na Forum. Może (raczej na pewno już pojawiłsięon na tym Forum, ale ja tego
nie wiem bo jestem tu pierwszy raz). Nie będe sięjużtak bardzo rozpisywaći
napisze tak........
[COLOR=purple].............uwielbiam Harry'ego i mnie osobiście to właśnie ta książka przygotoała do dalszego czytania. Harry'ego uwielbiam, ale zakochana jestem po uszy we Władcy Pierścieni i Slimarillionie, których bez Harry'ego na pewno bym nie przeczytała. No i co będziemy dużo gadać - łatwy to władca nie jest. Czytam teraz bardzo dużo a jak nie kupi sobie co najmniej jednej książki w miesiącu to jestem chora. Mój pokój zmieniea siępowoli w biblioteke i jestem z tego dumna. Bardzo mnie interesuje jak było z wami????? [B][SIZE=7][COLOR=green]Co przeczytaliście po Harrym ????????? Mam nadzieje, że byłotego dużo i że autor tego newsa na Elisie sięmylił w swoich poglądach!!!!!!!!!!!!! 33;! Pozdrawiam Wszyskich, którym będzie sięchciało czytać ten list |
![]() ![]() ![]() |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przygotowuje, nie przygotowuje... nie
wiem.
Ale wiem, ze od HP zaczelo sie moje zainteresowanie xiazkami: WP, Hobbit, cos od Pratchetta (swoja droga - geniusz). Peace -------------------- |