Moja Twórcz ość ;]
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Moja Twórcz ość ;]
Loreen |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 20.12.2003 ![]() |
Dużo jest prac niedokończonych, dlatego że
niestety leń często w malowaniu bierze nademną górę, i nie chce mi się
kończyć prać ^^" Ale postaram się je kiedyś dokończyć. Wykonane sa one
przed wakacjami i w wakacje, postaram się też zeskanować prace z tego roku
szkolnego i wtedy je tutaj umieszcze.
![]() ![]() Ptaszki Starzec Driady Wampirzyca dziecko Saga Frontier 2 -------------------- "A oto mój sekret. Jest bardzo prosty: Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu - powtórzył Mały Książę, aby zapamiętać."
|
![]() ![]() ![]() |
Loreen |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 20.12.2003 ![]() |
Długo mnie nie było,bo był problem z
internetem... teraz niestety tez na krótko jestem,bo nadal są jakieś
problemy.
![]() Wogóle dziekuję za komentarze i uwagi. Nie wiedziałam że niektórym sie tak spodoba. Co do mangi, to manga sie nie interesuje, nie czytałam żadnej mangi,a z anime to widziałam tylko pokemony. A tutaj tą wampirzyce zrobiłam dla mojej koleżanki,która baaardzo lubi mange. Pokazała mi pare obrazków itp. z mangą, no i zrobiłam ten rysunek. Ostatnio tez zrobiłam dla niej prace z mangą(uwaga skończyłam ją!), i jak już bede mieć normalnie działający internet i komputer,to zeskanuje.A ten Saga frontier 2 to jest fanart z gry,tylko że postacie tam są bardzo małe, i ich wygląd,pozy itp. musiałam troche wymyslać. No i tak uwazałam że najbardziej podobnie wyjdą.No i wyszły moze troche mangowo ;] Ale ogólnie ja uważam z tego co mi koleżanka pokazywala to ładnie ta manga wygląda. Podoba mi sie ten styl. ![]() Heh,a z tym niedokończeniem, no to musze sie naprawde zmobilizować ;]. Heh,to też przez to że w szkole zajmuje sie gazetką szkolną no i na nia musze robić prace,albo pani daje jakieś szkolne konkursy.A prac raczej mi już nie oddają. A tak to jestem typem człowieka który lubi robić kilka rzeczy naraz.Np. jak zaczne malować,przerywam po chwili bo ksiazke chce poczytac,lub coś innego zrobić.A póxniej jakoś czas mija, i jakoś do tego malowania rysunku się nie powraca. A Tak ogólnie to musze poćwiczyc malowanie itp. bo mam problemy. Sama zauważam że popełniam troche dużo błedów w pracach. -------------------- "A oto mój sekret. Jest bardzo prosty: Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu - powtórzył Mały Książę, aby zapamiętać."
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:44 |