Moja Twórcz ość ;]
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Moja Twórcz ość ;]
Loreen |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 20.12.2003 ![]() |
Dużo jest prac niedokończonych, dlatego że
niestety leń często w malowaniu bierze nademną górę, i nie chce mi się
kończyć prać ^^" Ale postaram się je kiedyś dokończyć. Wykonane sa one
przed wakacjami i w wakacje, postaram się też zeskanować prace z tego roku
szkolnego i wtedy je tutaj umieszcze.
![]() ![]() Ptaszki Starzec Driady Wampirzyca dziecko Saga Frontier 2 -------------------- "A oto mój sekret. Jest bardzo prosty: Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu - powtórzył Mały Książę, aby zapamiętać."
|
![]() ![]() ![]() |
Loreen |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 20.12.2003 ![]() |
Heh,nadal coś z tym komputerem nie tak, i
zeskanowac nic nie mogłam. Więc dam te prace które i tak na komputerze
miałam. Oprócz jednego,wszystkie są robione na komputerze. W paincie robiłam
i tylko później całość poddałam rozmazaniu,aby piksele was nie raziły,
dlatego więc niestety nie mogłam pododawać jakiś ciekawych efektów, ale
niedługo bede mieć photoshopa,i moze wtedy coś ciekawszego mi wyjdzie. Ale
nie wiem czy bede malować na komputerze,chyba jednak kartke wole...ołowek
itp. wygodniejsze od myszki.
A ta twarz, to była robiona w nocy, no i jak sami zobaczycie sa w niej błedy,np. uważam że zrobiłam krzywy i za mały nos, usta tez nie są w porządku, chyba troche też powinny być wyżej, i oczy źle, podbródek za długi i twarz troche za gruba ogólnie. Chociaż dziwie sie dlaczego te błedy zauważyłam do[piero po narysowaniu... teraz już ni jak poprawić. no cóź, człowiek uczy sie na błedach.;] O, i jeszcze dziekuje Psychopatka że uważasz że posiadam jakiś swój styl.Chociaż ja uważam że swój styl to sobie dopiero wyrabiam,i chyba jeszcze to co robie stylem nazwac nie można,jeszcze troche długa droga zanim już bede miała ukształtowany go do końca.mój sposób rysowania i malowania może sie jeszcze bardzo zmienić. avatar zachód most twarz wampir P.S. hmm za długie posty pisze,nastepny raz już nie bede sie tak rozpisywać na temat rysunków.Zwłaszcza że mało komu chce sie to czytać.;] O i zapomniałam dodać,mój aktualny avatar też jest przezemnie namalowany. Ten post był edytowany przez Loreen: 08.01.2004 21:53 -------------------- "A oto mój sekret. Jest bardzo prosty: Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu - powtórzył Mały Książę, aby zapamiętać."
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:21 |