Radosna Tffu!rczość, =)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Radosna Tffu!rczość, =)
Rikku |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 26 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: a co Cie to? ![]() |
-------------------- Voller Liebe dich erleben
Vertrauensvoll mich dir ganz ergeben Dieses Herz dir zu Füssen legen Mein kleines Herzwillst du es nehmen... - Lacrimosa +++ Tot. |
![]() ![]() ![]() |
Loreen |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 20.12.2003 ![]() |
Ciekawe prace
![]() 1. Ta jest świetna,tylko razi mnie ta róznica między góra a dołem. Tak ten rysunek wyglada jak podzielony na pół,u góry czarno,a na dole biało... 2. łagodne kolorki, lewa strona jest ciekawa,tylko mogłabys tej zielonej pustki się pozbyć.... znowu praca podzielona jagby na pół;] po lewej pełna życia,po prawej troche uboga. 3. Kobieta jest świetna, chyba najlepszy element z Twoich wszystkich rysunków ;] Tylko tego faceta bym wyrzuciła, jakos do tej dziewczyny nie pasuje,ale osobno tez jest ładny.(może za czarny płaszcz?) 4.Też mi sie podoba.Tu nic do zastrzezenia nie mam. -------------------- "A oto mój sekret. Jest bardzo prosty: Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu - powtórzył Mały Książę, aby zapamiętać."
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:13 |