karuzela, takie coś, może wiersz
=)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
karuzela, takie coś, może wiersz
=)
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
Kilka uwag, zanim zaczniecie czytać
=)
1. Jeśli chcecie się "wczuć" to przeczytajcie ten wiersz jednym tchem. To ma być karuzela (a jeśli byliście kiedykolwiek =D, wiecie, jaką świat dookoła ma prędkość) 2. Absolutnie nie traktujcie go dosłownie. Jeśli dostrzeżecie tylko dziewczynkę na karuzelce, to źle. Wgłębcie się troszeńkę, zanim przejdziecie do krytyki =) 3. Aj, jak chceicie to bluzgajcie. Wiem, że powiedziałam w nim wszystko, co chciałam powiedzieć, ale pewnie uczepicie się formy. Zresztą -- lubię wasze uwagi^^ =* (i przepraszam za ten wstęp). --------------- "karuzela" zielony konik niebieski konik zielony duży lizak u pani czwartej od lewej piątej prawej niebieski konik zielony jest słonko nie ma słonka dzień noc dobro zło zielony konik uśmiech mama tata obcy obcy obcy mama tata niebieski konik samotność strach rutyna kręci się góra dół śmiech śmiech zielony niebieski zielony koniec nic mama powrót jeszcze raz jeszcze konik ------------------ i co Wy na to? =) -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
![]() ![]() ![]() |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
ciekawy...
jestem pod wrazeniem... pozytywnym... czuje sie jak pani piata od lewej, ktora przyglada sie temu z bliska... fajne uczucie... Iskierka ma troche racji... belkocik da sie wyczuc.... ale przeciez to karuzela... a na karuzeli wszystko sie moze zdarzyc... bardzo mi sie to podoba... porownuje to z calym zyciem... takie to podobne... zielony niebieski czarny śmierc... pieknie to przedstawilas... zgodnie z tematem... gratuluje =* -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 18:10 |