Jak sie zaczela wasza historia z
Harrym ?!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Jak sie zaczela wasza historia z
Harrym ?!
Spiżobrzuch - Ironbell |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 81 Dołączył: 01.01.2004 Skąd: z koziej dupy ![]() |
chodzi mi o to, zeby
wszyscy pisali jak pierwszy raz napotkaliscie sie na Harry'ego skad
wzieliscie ksiazke kto was namowil (jesli do czytania Harry'ego mozna
namawiac
![]() -------------------- They were standing in a large, circular room. Everything in here was black including the floor and ceiling; identical, unmarked, handleless black doors were set at intervals all around the black walls, interspersed with branches of candles whose falmes burned blue; their cool, shimmering light reflected in the shining marble floor mad it look as though there was dark water underfoot..
'Someone shut the door,' Harry muttered.... |
![]() ![]() ![]() |
Madame Rosmerta |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 24.08.2003 ![]() |
Na długo przed tym jak zdecydowałam się przeczytac "Harry'ego" moi znajomi zachwycali się tą książką ( a raczej książkami). A ja chodzilam za nimi i pukałam się w głowe ( no bo kto to widział takie chorawe bajeczki dla dzieci czytać
![]() no cóżżż. a później...... I cz. podsunęła mi siora, która najpierw pożyczyła ją od Cioci. Niestety przed czytaniem siostrunia zdążyła mi opowiedzieć prawie całą fabułę...... ale i tak mnie wciąąągnęęęęełłłłła!!!!!! no a póżniej juz poszło jakoś........ ![]() Aha, wydaje mi się , ze nie potrafiłabym czytać tych książek w NIEWŁASCIWEJ KOLEJNOŚCI.... Po prostu jeżeli idzie o takie chronologiczne sprawy, to jestem okropnie PEDANTYCZNA..... ![]() -------------------- if thou must love me, let it be for nought,except for love's sake only
|