Jak sie zaczela wasza historia z
Harrym ?!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Jak sie zaczela wasza historia z
Harrym ?!
Spiżobrzuch - Ironbell |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 81 Dołączył: 01.01.2004 Skąd: z koziej dupy ![]() |
chodzi mi o to, zeby
wszyscy pisali jak pierwszy raz napotkaliscie sie na Harry'ego skad
wzieliscie ksiazke kto was namowil (jesli do czytania Harry'ego mozna
namawiac
![]() -------------------- They were standing in a large, circular room. Everything in here was black including the floor and ceiling; identical, unmarked, handleless black doors were set at intervals all around the black walls, interspersed with branches of candles whose falmes burned blue; their cool, shimmering light reflected in the shining marble floor mad it look as though there was dark water underfoot..
'Someone shut the door,' Harry muttered.... |
![]() ![]() ![]() |
silme |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: zza siódmej rzeki ;-) ![]() |
przyznaję że byłam zaprzysięgłym wrogiem
HP. Z reguły po prostu nie lubię "modnych" książek (nie trawię Whartona, nie trawię Coelho etc) Ale ciekawska jestem więc musiałam sprawdzić skąd te zachwyty... a że miałam ciężkiego dołka, a Harry mnie z niego wyciagnął to następne 3 części (bo tak późno czytałam) zajęły mi średnio jeden dzień ;-) Prawdę mówiąc to teraz żałuję że nie poczekałam aż wyjdą wszystkie części, bo teraz normalnie się dorobię wrzodów żołądka z http://porady.zdrowo.info.pl/depresja.html ciekawości ;-) Ten post był edytowany przez vampirka: 04.02.2019 13:24 -------------------- ...I can teach you how to bewitch the mind and ensnare the senses. I can tell you how to bottle fame, brew glory, and even put a stopper in death... |