Kilka wierszy...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Kilka wierszy...
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
-Wygnanie-
Syberyjskie zimno i złowieszczy wiatr Kaleczą me ręce i twarz. Targają mymi szarymi włosami , Które niegdyś były jeszcze siwe. Moje odmarznięte nogi Nie są w stanie iść. I modlę się , i błagam , o śmierć , By to się wreszcie skończyło. -Sztuczny świat- Nic już nie jest prawdziwe na tym świecie , Nawet ludzie są już sztuczni. Bo cóż poradzić , gdy się widzi w telewizorze , Pełne obłudy i kłamstwa , wymuszone uśmiechy Na twarzach polityków. -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
![]() ![]() ![]() |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Nic. Nic w tym wierszu nie widze.
Wszystko jest takie ułożone, przewidywalne.
To nie jest coś czego szukam na tym forum. Może brak talentu? Wiersz umie napisać każdy, ale żeby okrzyknięto go mianem "dobrego" trzeba mieć to coś. Ja tu tego nie widze. -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 01:43 |