Mroczna Woda
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Mroczna Woda
Seiya |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 80 Dołączył: 04.01.2004 ![]() |
Mroczna Woda
Cieknie z kranu Wypluwa Włosy Serce Nikt nie przyszedł... Opuszczona... Samotna... Po co ja komu? Wpatrzona w zbiornik Nad jednym blokiem Źródło czystej wody Lalka Czy nikt mnie nie kocha? Czy nikt mnie już nie chce? Zbiorniczek wody O nie! Laleczka Rączka Powietrza Mi brak Chcę żyć W zbiorniczku utopiona Chcę mieć mamusię Jedną sobie ukradnę... -------------------- Róże, ich płatki...Nasze matki- matki miłości, matki ludzkości...
|
![]() ![]() ![]() |
Mara |
![]()
|
||
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Ten wers jakoś mi nie pasuje. Takie zwrócenie sie kogoś kto ma małą liczbe słów w swoim słowniku. Ja już mówiła co sądze o Twoich wierszach. Mam się powtarzac? Nie widze w nich ani krzty emocji i talentu. Jakby pisane było z musu. Zgodzę się z Cat jest to makabryczne. -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 18:09 |