Codzienność
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Codzienność
Cornelia |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 111 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: się biorą dzieci? Płeć: Kobieta ![]() |
//Brak większości znaków interpunkcyjnych
jest zamierzony//
"Codzienność" Cztery białe ściany w czterech kolorach czerni trzy wypukłe do środka w tym jedna wklęsła w połowie. Krzesło na pięciu nogach chyboczące się bez przerwy A w tym zwykłym pokoju jedna tylko osoba Ja...? Ty...? Oni...? Okno tylko od wewnątrz obraz z zakłóceniami kamera w kącie pokoju z pustymi bateriami. Wirtualne łzy na policzku śmierć w drzwiach bez klamki witają brazylijską woń noweli bielą śniegu oczerniają... -------------------- brak interesującej sygnaturki
|
![]() ![]() ![]() |
Cornelia |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 111 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: się biorą dzieci? Płeć: Kobieta ![]() |
Kropki w niektórych miejscach niestety musiały być [nad czym bardzo ubolewam...ale spójrz na ten wiersz usuwając wszystkie kropki... wg. mnie dziwnie wygląda {on i tak jest dziwny ^___^"}], a przecinków nie ma, żeby wam utrudnić zrozumienie tego wiersza... no może nie utrudnić, ale tak, by można go było interpretować na wiele możliwości i żeby czytelnik się tego doszukiwał (; [nie wiem czy mi wyszło ^^" to już wy stwierdzicie] Ale dziękuje, za przychylne komentarze (; -------------------- brak interesującej sygnaturki
|
||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 15:56 |