Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Muzyka
Potti |
21.01.2004 09:36
|
Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta |
kolejna próba, dyskusji na ten, zawsze na
czasie, temat =)
ale nie chodzi mi o to, żebyście napisali kilka tytułów swoich ulubionych piosenek i kilka totalnych dla Was klap, tylko żebyście jeszcze mówili dlaczego tak robicie. dopiero z tego może wywiązać się jakaś dyskusja, bo na wielu innych tematach- kończyła się ona jedynie na kłótni w rodzaju: 'jak możesz nie lubić tego zespołu!', 'ależ mogę!' etc. liczę, że się zastosujecie i będzie wreszcie muzyczny topic z prawdziwego zdarzenia. podawajcie teledyski i piosenki nie tylko z tego i ubiegłego roku, poprostu jakie Wam przyjdą na myśl i o jakich naprawdę macie coś do powiedzenia. no. miłej dyskusji! -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Pawelord2 |
21.01.2004 12:24
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna |
3 doors down - a faktycznie :] zapomniałem do spisu dodać. To jest taki powolny punk rock, zawsze jednak szybszy od Green Day. Podoba mi sie jak grają, w sumie niezłe texty klecą. Szkoda tylko ze teledyski które do tej pory stworzyli są nastawione bardziej na masowy odbiór w jakims MTV czy innym tego typu kanale. To się może kiepsko odbić na ich muzyce, kiedy ich już raz schwycą łapska show biznesu. Jak na razie nie ma sie do czego przyczepić. Ulubione kawąłki - Looser, Kryptonite (call me a supermen) When I'm gone.
Z polskich wykonawców - hmm... sporadycznie Lady Pank - podobaja mi się głownie giotary, chociaz ich piosenki też mnie zawsze jakos tak pozytywnie nakrecały. I chyba tyle :] nie ma w polsce już ciekawszych zespołów :] "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:41 |