Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Muzyka
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
kolejna próba, dyskusji na ten, zawsze na
czasie, temat =)
ale nie chodzi mi o to, żebyście napisali kilka tytułów swoich ulubionych piosenek i kilka totalnych dla Was klap, tylko żebyście jeszcze mówili dlaczego tak robicie. dopiero z tego może wywiązać się jakaś dyskusja, bo na wielu innych tematach- kończyła się ona jedynie na kłótni w rodzaju: 'jak możesz nie lubić tego zespołu!', 'ależ mogę!' etc. liczę, że się zastosujecie i będzie wreszcie muzyczny topic z prawdziwego zdarzenia. podawajcie teledyski i piosenki nie tylko z tego i ubiegłego roku, poprostu jakie Wam przyjdą na myśl i o jakich naprawdę macie coś do powiedzenia. no. miłej dyskusji! -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Brenda |
![]()
|
||
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
predzej Amy (Evanescence) ma tendencje do spiewania tak jak Sharon (Within), bo z tego, co sie orientuje, do Withini byli duzo wczesniej. więc tak.. Łzy, Łzy, Łzy.. ale przede wszystkim Łzy. ale czasami jeszcze Łzy. ah, nie zapomniałam o Łzach? ;D a tak już całkiem serio, to moim ulubionym zespołem są... Łzy ;P. i dla mnie to coś więcej niż zespół.. dzięki Łzom (a raczej dzięki ich forum;D) poznałam wielu świetnych ludzi, na Ich koncertach się genialnie bawie, staram się głosowac na Nich wszędzie, gdzie się da, po 100x oglądam ich występy w tv;D a muzyka.. nie potrafie dnia bez niej wytrzymać. hm, podobnie jak niegdys Draco, prosze nie oceniach zespołu po tych wszystkich "Ankach, Juliach, Agnieszkach, Narcyzach" etc, bo to czyste pastiże.. radzę przesłuchać "Dema" albo "Słonca".. wg mnie - cudowne teksty, róznorodna muzyka - momentami podchodzaca pod gothic rock, poprzez rock, pop-rock, a konczac, niestety, na popie.. no ale cóz. do tego swietny wokal Ani. aaa;D co ja sie bede rozpisywac ;P Drugim moim ulubionym zespolem jest Closterkeller. Przede wszystkim za wokal Anji - którego wg mnie nikt nie pobije. No i Jej swietne teksty.. Prawdziwe, które czesto mogłabym dopasowac do mojego zycia.. Cenie zespół za to, ze jest wiarygodny, ze sie nie zmienia, nie schodzi na totalną komercje, jak niektore zespoły.. Do tego wszystkiego genialna muzyka. Reasumując, piosenki Clostera trafiają do wnętrza, zostają w Nim na długo, potrząsają.. A poza tym, Anja pisze swietne artykuły, a wywiady z Nia (prasowe czy tez telewizyjne) sa szalenie ciekawe.. No, cudo po prostu, ale znowu nie bede sie rozpisywac ;P A oprócz tego, słucham przeróznej muzyki, przede wszystkim: Moonlight, Batalion D'Amour - własny, niepowtarzalny styl, klimat, swietne teksty i wokale. czego chciec wiecej? Apogeum - cos nowego, świezego. wokale meski i żenski, co stanowi ciekawe połaczenie. rockowa muzyka. teksty.. proste, mogłoby sie wydawac banalne, ale cos w sobie maja. jakąś.. głębie? Evanescence - zespol przez wielu uwazany za kicz, komerche etc. ale ja mam do Niego sentyment. podobaja mi sie mroczne teksty, klimat, głos Amy. ale niestety, live wypadaja tragicznie. Within Temptation - (własnie slucham płyty;)) cos pieknego. w niektorych piosenkach taka delikatnosc, swoboda.. w innych dynamika, 'ostrosc'.. muzyka docierajaca głęboko. i piekny głos Sharon. No, i jeszcze: Ewelina Flinta, Nirvana, Guano Apes, Stare Dobre Małżeństwo, Tristania, Chłopcy z Placu Broni. ot tak, bez komentarza. to tyle. -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 06:17 |