Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Muzyka
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
kolejna próba, dyskusji na ten, zawsze na
czasie, temat =)
ale nie chodzi mi o to, żebyście napisali kilka tytułów swoich ulubionych piosenek i kilka totalnych dla Was klap, tylko żebyście jeszcze mówili dlaczego tak robicie. dopiero z tego może wywiązać się jakaś dyskusja, bo na wielu innych tematach- kończyła się ona jedynie na kłótni w rodzaju: 'jak możesz nie lubić tego zespołu!', 'ależ mogę!' etc. liczę, że się zastosujecie i będzie wreszcie muzyczny topic z prawdziwego zdarzenia. podawajcie teledyski i piosenki nie tylko z tego i ubiegłego roku, poprostu jakie Wam przyjdą na myśl i o jakich naprawdę macie coś do powiedzenia. no. miłej dyskusji! -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Aniacoolerka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 31.07.2003 Skąd: Katowice ![]() |
Ja słucham przede wszystkim rocka, czasem
metalu.
Z zespołów moim ulubionym jest Linkin Park. Wiem że teraz prawie wszyscy go słuchają, ale ja zaczełam ich słuchac zaraz po tym jak wydali pierwszą płytę. Denerwuja mnie osoby którzy słuchają muzyki kogośtam bo np. podoba im sie ten człowiem. Ja słucham muzyki dla muzyki i brzmienia, a nie dlatego bo podoba mi sie wykonawca. A co do mocniejszego grania to sama ucze się grać na perkusji i mam nadzieje że w przyszłości bede grała z jakimś zespołem... Ale to są dalekie plany. -------------------- "This is my December
This is my time of the year This is my December This is all so clear This is my December This is my snow covered home This is my December This is me alone" Linkin Park - My December |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 06:08 |