Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Muzyka
Potti |
21.01.2004 09:36
|
Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta |
kolejna próba, dyskusji na ten, zawsze na
czasie, temat =)
ale nie chodzi mi o to, żebyście napisali kilka tytułów swoich ulubionych piosenek i kilka totalnych dla Was klap, tylko żebyście jeszcze mówili dlaczego tak robicie. dopiero z tego może wywiązać się jakaś dyskusja, bo na wielu innych tematach- kończyła się ona jedynie na kłótni w rodzaju: 'jak możesz nie lubić tego zespołu!', 'ależ mogę!' etc. liczę, że się zastosujecie i będzie wreszcie muzyczny topic z prawdziwego zdarzenia. podawajcie teledyski i piosenki nie tylko z tego i ubiegłego roku, poprostu jakie Wam przyjdą na myśl i o jakich naprawdę macie coś do powiedzenia. no. miłej dyskusji! -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Hefaj |
21.01.2004 19:05
|
Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna |
Dobra - zapewne uznacie mnie za wariata , nawiedzonego i /wpisać cokolwiek/.
Ale - moim ulubionym zespołem jest.. GREGORIAN - poprostu uwielbiam chórały Gregoriańskiej , zwłaszcza w ich wykonaniu - mam wszystkie IV płyty które jak mnie najdzie mogę słuchać jednej 3 dni z rzędu.. Ach , co ja będę gadał. Najlepiej posłuchać , bo to jest wręcz BOSKIE. Panjabi MC - BHANGRA NADCHODZI! ;-P Dobry wykonawca , powiedziałbym b. dobry. Perfekcyjne połączenie Bhangry i.. Rapu ? No mniejsza , jak błąd to mnie poprawić ;-D Czasem , ale rzadko słucham też TATU =P. Ten post był edytowany przez Hefaj of Gryffindor: 21.01.2004 19:05 -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.11.2024 19:55 |