Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Muzyka
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
kolejna próba, dyskusji na ten, zawsze na
czasie, temat =)
ale nie chodzi mi o to, żebyście napisali kilka tytułów swoich ulubionych piosenek i kilka totalnych dla Was klap, tylko żebyście jeszcze mówili dlaczego tak robicie. dopiero z tego może wywiązać się jakaś dyskusja, bo na wielu innych tematach- kończyła się ona jedynie na kłótni w rodzaju: 'jak możesz nie lubić tego zespołu!', 'ależ mogę!' etc. liczę, że się zastosujecie i będzie wreszcie muzyczny topic z prawdziwego zdarzenia. podawajcie teledyski i piosenki nie tylko z tego i ubiegłego roku, poprostu jakie Wam przyjdą na myśl i o jakich naprawdę macie coś do powiedzenia. no. miłej dyskusji! -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
loonatyk |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: z manhattanu ![]() |
Ulubiny zespół- Sigur Rós. Uwielbiam ich za wszytsko. Niecodzienny islandzki język w połączeniu z "lunatycznymi" wokalami powoduje ciarki na plecach. Są coraz bardziej doceniani, ale ciągle robi swoje. Najlepsza piosenka- ny batteri.
Piosenka druga co do kolejności na mojej liście- Battery in your leg ( znowu baterie ![]() Po za tym przewijają się kompozycje Elbow, Radiohead, Coldplay ,Nory Jones, Mogwai'a, coś Lifehouse'a i Goo Goo Dolls- cenie je wszystkie za cisze, za emocje które wywołują. Ostatnio poznaje The White Stripes , Deftones ,Placebo i Travis , trochę inna muzyka. Czasem przewija się u mnie punk rock i "czarna muzyka"- też lubię. Co do polskich wykonawców: Polecam SiStars- niecodzienne głosy jak na nasze warunki. Z wokalistek cenie Kasie Stankiewicz, nie znam jej całej płyty, ale kompozycje i jej zachowanie sceniczne jakie widziałem, budzą we mnie... pozytywne uczucia. Oczywiście moim ulubionym, polsim zespołem jest Myslovitz, dobrze że robią kariere za granicą. Polscy wykonawcy maja naprawdę talent. Jest wielu, którzy nie mają szans, zeby większa część społeczeństwa mogła się o nich dowiedzieć, a naprawdę na to zasługują. Są czasami o wiele lepsi, niż ci, których słucamy w telewizji. Szkoda. Oczywiście musiałem o czymś zapomnieć. Dopisuje Eweline Flinte i Hey. Ten post był edytowany przez loonatyk: 21.01.2004 19:34 -------------------- yesterday i woke up sucking a lemon
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:57 |