Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Muzyka
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
kolejna próba, dyskusji na ten, zawsze na
czasie, temat =)
ale nie chodzi mi o to, żebyście napisali kilka tytułów swoich ulubionych piosenek i kilka totalnych dla Was klap, tylko żebyście jeszcze mówili dlaczego tak robicie. dopiero z tego może wywiązać się jakaś dyskusja, bo na wielu innych tematach- kończyła się ona jedynie na kłótni w rodzaju: 'jak możesz nie lubić tego zespołu!', 'ależ mogę!' etc. liczę, że się zastosujecie i będzie wreszcie muzyczny topic z prawdziwego zdarzenia. podawajcie teledyski i piosenki nie tylko z tego i ubiegłego roku, poprostu jakie Wam przyjdą na myśl i o jakich naprawdę macie coś do powiedzenia. no. miłej dyskusji! -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Blind Guardian...
wspaniały klimat i niebanalna muzyka... nie ma tego oklepanego schematu 'zwrotka, refren, zwrotka, refren'... w kazdym kawalku mozna znalezc oryginalnosc... Hansi ma wspanialy wokal... az sie dziwie jak mozna tak wysoko spiewac (krzyczec) ^__^ poprostu moja muzyka... muzyka mojego serca... Urszula jest polska wokalistka, ktora podziwiam... mam wszystkie jej plyty (oryginalne ^^) bo zbieram je od malego... uwazam, ze jej najlepsze wydania to 'biała droga' i 'supernova'... chociaz nie ma genialnego glosu, spiewa znacznie lepiej od Britnej Spirs ^^' a piosenki ma 1000 razy lepsze... bardzo ciekawe wydania i co najwazniejsze, pouczajacy tekst... bardzo rozumiem te muzyke... utworu 'millenium' albo 'lewiatan' (i wiele innych takze) moge sluchac na okraglo i nie znudza mi sie... nigdy... SOAD tez jest swietny, ale na dluzsza mete robi sie nudny... szkoda, bo fajnym stylem graja... Korn od niedawna bardzo mi sie podoba, ale ich piosenki sa do siebie niesamowicie podobne podkladem instrumentalnym... nie melodia... pewnie szybko mi sie znudzi... Balladki Metallici tez sa swietne... 'nothing else matters' czy 'unforgiven II' wogole starsza Metallica jest genialna... Bardzo szanuje tez The Offspring, poniewaz maja rewelacyjny klimat i nogi same rwa sie do tanca... ich piosenki dodaja energii jak nic... =) jednak moi ulubieni wykonawcy to Blind Guardian i Urszula... tak... -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 07:02 |