Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Muzyka
Potti |
21.01.2004 09:36
|
Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta |
kolejna próba, dyskusji na ten, zawsze na
czasie, temat =)
ale nie chodzi mi o to, żebyście napisali kilka tytułów swoich ulubionych piosenek i kilka totalnych dla Was klap, tylko żebyście jeszcze mówili dlaczego tak robicie. dopiero z tego może wywiązać się jakaś dyskusja, bo na wielu innych tematach- kończyła się ona jedynie na kłótni w rodzaju: 'jak możesz nie lubić tego zespołu!', 'ależ mogę!' etc. liczę, że się zastosujecie i będzie wreszcie muzyczny topic z prawdziwego zdarzenia. podawajcie teledyski i piosenki nie tylko z tego i ubiegłego roku, poprostu jakie Wam przyjdą na myśl i o jakich naprawdę macie coś do powiedzenia. no. miłej dyskusji! -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Pawelord2 |
21.01.2004 23:31
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna |
Mellisa -->
Blind guardian byłby niezły gdyby nie fakt że goście są z niemiec :] u mnie to ich deklasuje. Pozatym z kilkunastu mp3 ktore przesłuchałem powaznie nie spodobała mi się chyba zadna - dlaczego? nie wiem... moje opory przed zachodnimi sasiadami starałem sie stłumic a mimo to... No cóż - ja wolę Hammerfalla o nim za chwile :] SOAD nudny? gdzie? :] Sa po prostu oryginalni, za to ich lubię. Offspring - ah, gdzie się podziały ich kawałki typu Kids arent allright... nowy album miał być powrotem do przeszłości, a jest eksperymentowaniem i w rezultacie nie jest zły, ale jest w nim zdecydowanie za mało Offspringa jakiego lubię słuchać. Hammerfall, czyli swietny zespół grający głównie szybkie kazałki, ostra (w sensie generowanych dzwięków) gitara grajaca solówki + druga gitara narzucająca szybkie tempo. No i niesamowity, wysoki wokal. Świetni są - ulubione kawałki ktore polecam zassać - The Metal Age, Hearts on fire i (znacznie wolniejszy ale wręcz piekny) Always will be. BTW - evanescence to jest taki hard pop ;] texty mają banalne, takie jakies nierzeczywiste, graja co tu dużo mówić kiepsko i jeszcze ich wszyscy słuchaja - ich popularność to tylko i wyłacznie efekt masowości wśród ludzie (szerzej o tym zjawisku w temacie HH i rap) Komercha - ciekawe czy wy wiecie o co w tym chodzi... przecież gdyby nie komercha to nie dowiedzielibyście się o 99% zespołów ktorych słuchacie... Marcia --> Avril to nie jest zaden rock, to jest panienka ktora mysli ze jak zrobi sobie makijaż pod publikę to będzie z miejsca metalem (i co najsmiesznijsze z takiego założenia czy też podobnego w swej konstrukcji wychodzi 99% ludzi na swiecie) "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:31 |