Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Muzyka
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
kolejna próba, dyskusji na ten, zawsze na
czasie, temat =)
ale nie chodzi mi o to, żebyście napisali kilka tytułów swoich ulubionych piosenek i kilka totalnych dla Was klap, tylko żebyście jeszcze mówili dlaczego tak robicie. dopiero z tego może wywiązać się jakaś dyskusja, bo na wielu innych tematach- kończyła się ona jedynie na kłótni w rodzaju: 'jak możesz nie lubić tego zespołu!', 'ależ mogę!' etc. liczę, że się zastosujecie i będzie wreszcie muzyczny topic z prawdziwego zdarzenia. podawajcie teledyski i piosenki nie tylko z tego i ubiegłego roku, poprostu jakie Wam przyjdą na myśl i o jakich naprawdę macie coś do powiedzenia. no. miłej dyskusji! -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Bitter zajebisty post XP no nie mogłem. a My December było spoko. znałem też kilka innych staaarych songow. aaa podobało mi się kiedyś And One i Grey Daze'a 'Hole'. z Hybrydy szanowałem 'One step closer', 'By myself' i 'A place for my head'. kiedy usłyszałem nagranie z 'żywca' to już wszyscy powoli zaczeli tracić u mnie respekt. było to tak kijowe, że hej. Chester fałszował, że aż strach.
poza tym SOAD nie może być na jednej półce z Limp Bizkitami i LP. Oni są i byli kreatywni. wnieśli coś w muzykę. na pewno mają lepsze i ciekawsze teksty. Ten post był edytowany przez voldius: 22.01.2004 13:32 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 06:23 |