Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Muzyka
Potti |
21.01.2004 09:36
|
Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta |
kolejna próba, dyskusji na ten, zawsze na
czasie, temat =)
ale nie chodzi mi o to, żebyście napisali kilka tytułów swoich ulubionych piosenek i kilka totalnych dla Was klap, tylko żebyście jeszcze mówili dlaczego tak robicie. dopiero z tego może wywiązać się jakaś dyskusja, bo na wielu innych tematach- kończyła się ona jedynie na kłótni w rodzaju: 'jak możesz nie lubić tego zespołu!', 'ależ mogę!' etc. liczę, że się zastosujecie i będzie wreszcie muzyczny topic z prawdziwego zdarzenia. podawajcie teledyski i piosenki nie tylko z tego i ubiegłego roku, poprostu jakie Wam przyjdą na myśl i o jakich naprawdę macie coś do powiedzenia. no. miłej dyskusji! -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Potti |
22.01.2004 15:46
|
Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta |
bo takie kapele jak SOAD, Evanescence czy
Linkin Park są dobre ''na chwilę''. można się nimi
zafascynować bardzo mocno, non-stop słuchać, oglądać i poprostu się
zakochać. ale już miesiąc po tej obsesji, teledyski stają się nieciekawe, a
piosenki podobne. jednym słowem przestajemy widzieć w tym zespole coś
ciekawego i szukamy nowego, który jeśli jest ''tego samego
pokroju'', znów nam się nudzi... i tak w kółko ;>
a ''You'' i tak mi się właśnie ściąga, nie mogłam się powstrzymać. ciekawa jestem jaka będzie ta nowa, zapowiadana płyta Evanescence, bez Bena. może mi uwielbienie do nich wróci, i znów będą moim numerem nr 2.. bo pozycja po Nirvance narazie jest wolna. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:44 |