Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Muzyka
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
kolejna próba, dyskusji na ten, zawsze na
czasie, temat =)
ale nie chodzi mi o to, żebyście napisali kilka tytułów swoich ulubionych piosenek i kilka totalnych dla Was klap, tylko żebyście jeszcze mówili dlaczego tak robicie. dopiero z tego może wywiązać się jakaś dyskusja, bo na wielu innych tematach- kończyła się ona jedynie na kłótni w rodzaju: 'jak możesz nie lubić tego zespołu!', 'ależ mogę!' etc. liczę, że się zastosujecie i będzie wreszcie muzyczny topic z prawdziwego zdarzenia. podawajcie teledyski i piosenki nie tylko z tego i ubiegłego roku, poprostu jakie Wam przyjdą na myśl i o jakich naprawdę macie coś do powiedzenia. no. miłej dyskusji! -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
||||
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Tak... (Klaud się tu zamyśla) Tutaj poprę Mellisę ![]() Słyszałam po raz pierwszy "Lord of the Rings" kiedy miałam 6 lat, wtedy nie znałam się na muzyce więc olałam, ale... do czasu. W wieku 10 lat zaczęłam prosić brata, żeby puścił mi ich piosenki. Potem spytałam (parę miesięcy później), czy nie ma ich utworów na płycie. Miał. Zgrałam je wszystkie, ale i tak słucham tylko tych, które lubię. Czyli: Lord of the Rings, Mies del dolor, Modred's Song, Black Chamber, The Wizard, Nightfall, To France, Bright Eyes, Blood Tears, Spread Your Wings, Noldor (Dead Winter Reigns), Thorn, The Eldar, The Quest Forn Tanelorn A dark passage i Theatre of Pain. Lubię jeszcze Golec Uorkiestra. Góralska muzyczka, taka lekka ![]() Zwycięstwo jest przecież dla ludzi... zwycięstwo też w Tobie się tli. Wystarczy w siebie uwierzyć, a przyjdą Twoje wielkie dni... albo Płynie woda, na niej kłoda, a na niej chmureczka. A na niebie Adaś Małysz leci po słoneczko ![]() Prócz tego pojedyncze piosenki np. "Gdy nie wiesz" zespołu Kangaroz lub niektóre piosenki Scootera ![]() ![]()
Masz coś do Niemców? Czy narodowość ma znaczenie jeśli chodzi o lubienie muzyki? |
||||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 06:53 |