Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Muzyka
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
kolejna próba, dyskusji na ten, zawsze na
czasie, temat =)
ale nie chodzi mi o to, żebyście napisali kilka tytułów swoich ulubionych piosenek i kilka totalnych dla Was klap, tylko żebyście jeszcze mówili dlaczego tak robicie. dopiero z tego może wywiązać się jakaś dyskusja, bo na wielu innych tematach- kończyła się ona jedynie na kłótni w rodzaju: 'jak możesz nie lubić tego zespołu!', 'ależ mogę!' etc. liczę, że się zastosujecie i będzie wreszcie muzyczny topic z prawdziwego zdarzenia. podawajcie teledyski i piosenki nie tylko z tego i ubiegłego roku, poprostu jakie Wam przyjdą na myśl i o jakich naprawdę macie coś do powiedzenia. no. miłej dyskusji! -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Ellie |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: Nowy Dwór Maz. ![]() |
Zgadzam się z tym, że Meteora nie jest już
tak dobra jak Hybrid Theory, ale nadal Linkini są moim ulubionym zespołem.
Wg mnie piosnki takie jak: Crawling czy My December to mistrzostwo. Druga
płyta jest bardziej komercyjna i nie da się tego nie zauważyć, ale który
zespół jest teraz niekomercyjny?
A poza LP lubię Limb Bizkit, szczególnie za Eat you alive i Behind blue eyes, bo drugi album był kiepski. Lubię też słuchać piosenek Sugababes, a najbardziej Shape of my heart i Hole in the head. Słucham też Dido, która ma świetny głos, Justina Timberlake'a (podoba mi się jego piosenka Never again), lubię Sistars, Aaliyah (szkoda że nie zaśpiewa już żadnej piosenki ![]() A z polskich wykonawców oprócz Sistars, to też Kayah. A ostatnio zachwycił mnie zespół Paranormal, który pochodzi z Kraśnika, miejscowości mojej babci. Byłam na ich koncercie tam i mnie zachwycili. Był fajny klimat, mają niezłe piosenki, a poza tym są bardzo mili (miałam okazję rozmawiać z nimi po koncercie). A co do tego, że wokalista LP fałszuje na koncertach, a jak ty byś śpiewał piątą, czy szóstą piosenkę z kolei, krzycząc, skacząc itd. ? Założę się że o wiele gorzej niż Chester. Jest tylko człowiekiem i po którejś z kolei piosence głos mu powoli wysiada. Ten post był edytowany przez Ellie: 22.01.2004 22:50 -------------------- As happens sometimes a moment settled...
... and hovered and remained for much more than a moment. And sound stopped and movement stopped? ... for much, much more than a moment. And then the moment was gone. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 06:02 |