Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Muzyka
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
kolejna próba, dyskusji na ten, zawsze na
czasie, temat =)
ale nie chodzi mi o to, żebyście napisali kilka tytułów swoich ulubionych piosenek i kilka totalnych dla Was klap, tylko żebyście jeszcze mówili dlaczego tak robicie. dopiero z tego może wywiązać się jakaś dyskusja, bo na wielu innych tematach- kończyła się ona jedynie na kłótni w rodzaju: 'jak możesz nie lubić tego zespołu!', 'ależ mogę!' etc. liczę, że się zastosujecie i będzie wreszcie muzyczny topic z prawdziwego zdarzenia. podawajcie teledyski i piosenki nie tylko z tego i ubiegłego roku, poprostu jakie Wam przyjdą na myśl i o jakich naprawdę macie coś do powiedzenia. no. miłej dyskusji! -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Bitter |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: najbiedniejszy region UE. ![]() |
AniaCoolerka -
"I blame and run, sadly all too often I dive into the day without your sympathy I tend to try but lack the focus Becoming a distant memory What once was is quickly forgotten All wrapped up inside Delete all resemblance I feel your relief..." "Freedom is to be able To go in any direction So take the uncertain path." "Against the grain, Against the odds, I'll rise and I won't trip again The dawn of a new day never looked As good as this!" - Masz tutaj kilka wybranych tekstów zespołu, który ostatnio zajmuje u mnie cały czas czytnik CD. Każdy inny a nie tylko o tym że Aj Łanna Raaaanołeeeej... ![]() pozdrawiam. ps. A dla mnie i tak gotyckie, mroczne, śpiewane po łacinie piosenki są najlepsze! ;] EDIT: notki wykasowane, rozmowy "Ja lubię LP od..." proszę na priv. -------------------- and he said 'I got to be honets - I've been waiting for you all my life.' |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 06:11 |