Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Muzyka
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
kolejna próba, dyskusji na ten, zawsze na
czasie, temat =)
ale nie chodzi mi o to, żebyście napisali kilka tytułów swoich ulubionych piosenek i kilka totalnych dla Was klap, tylko żebyście jeszcze mówili dlaczego tak robicie. dopiero z tego może wywiązać się jakaś dyskusja, bo na wielu innych tematach- kończyła się ona jedynie na kłótni w rodzaju: 'jak możesz nie lubić tego zespołu!', 'ależ mogę!' etc. liczę, że się zastosujecie i będzie wreszcie muzyczny topic z prawdziwego zdarzenia. podawajcie teledyski i piosenki nie tylko z tego i ubiegłego roku, poprostu jakie Wam przyjdą na myśl i o jakich naprawdę macie coś do powiedzenia. no. miłej dyskusji! -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Aniacoolerka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 31.07.2003 Skąd: Katowice ![]() |
OK. Ja sie kłócić o Linkin Park już nie
będe. Każdy ma swój gust muzyczny, jedny m podoba sie to drugim tamto. Tak
samo jest z piosenkami, jednym podobają sie te teksty a innym inne. Mi się
podoba muzyka Linkin Park i prawie wszystkie ich piosenki. Oczywiste jest
to że oprócz LP słucham innych wykonawców np.: Guano Apes, Marilyn Manson,
Placebo, Groove Coverage(co prawda techno ale fajne), Limp Bizkit(tylko te
starsze piosenki bo to najnowsze są nudne) i czasem P.O.D..
Nie bede nikomu narzucała jak muzyka jest fajna a jak nie. A tak przy okazji: Według mnie Chester nie fałszuje na koncertach, nawet wspaniale śpiewa w porównaniu do innych. Na vivie niemieckiej leciał kiedyś koncert Avril Lavigne i ona tak straszliwie fałaszowała że musiałam program przełączyć. -------------------- "This is my December
This is my time of the year This is my December This is all so clear This is my December This is my snow covered home This is my December This is me alone" Linkin Park - My December |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 06:37 |