Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Muzyka
Potti |
21.01.2004 09:36
|
Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta |
kolejna próba, dyskusji na ten, zawsze na
czasie, temat =)
ale nie chodzi mi o to, żebyście napisali kilka tytułów swoich ulubionych piosenek i kilka totalnych dla Was klap, tylko żebyście jeszcze mówili dlaczego tak robicie. dopiero z tego może wywiązać się jakaś dyskusja, bo na wielu innych tematach- kończyła się ona jedynie na kłótni w rodzaju: 'jak możesz nie lubić tego zespołu!', 'ależ mogę!' etc. liczę, że się zastosujecie i będzie wreszcie muzyczny topic z prawdziwego zdarzenia. podawajcie teledyski i piosenki nie tylko z tego i ubiegłego roku, poprostu jakie Wam przyjdą na myśl i o jakich naprawdę macie coś do powiedzenia. no. miłej dyskusji! -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Lilly |
23.01.2004 15:12
|
Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna |
Muzyka ... Hm ...
Tak naprawdę nie wiem kogo mam tu wymienić. Mój gust zmienia się baaardzo szybko ^^ Raz szaleję za polskim hh, po czym stwierdzam że jest beznadziejny i zaczynam słuchać metalu ;P Po 2 tygodniach moje uszy nie wytrzymują tych wrzasków i mocnych instrumentów, więc idę w stronę rocka. Następnie stwierdzam, że techno (którego nienawidziłam) jest bardzo fajne i zasłuchuję się w tym, ale po tygodniu moje uszy znów nie wytrzymują, i wolę jakies lżejsze, popowe czy rockowe kawałki ^^ A to wszystko w ciągu ostatniego pół roku Nie umiem i ... tak, i nie chcę się przywiązywać do jednego gatunku. Lubię różnorodność, i na mojej playliście Winampa można znaleźć zarówno Alicię Keys, Evanescence, Offspring, Nightwisha, Eminema, różnych DJ`ów, Seana Paula, Panjabiego MC, Christinę Aguilerę i Tymona XD Oprócz nich spodobała mi się też piosenka 'Beautiful People' Mansona, tak jakoś. Coldplay - też miałam na nich kiedys fazę. Ładne, gitarowe granie, b.spokojne. Linkin Park - a tak, poprostu lubię. Evanescence - w BMTL zasłuchiwałam się zanim ono dotarło do Polskich list przebojów. Bardzo lubię ich muzę i już. Zarówno z Fallen, Origin, jak i wczesniejsze EP`ki i demówki. Sean Paul - ha, 'Get busy'rlz! =D Uwielbiam go i już. Jego kawałki są super =D Nightwish - wesoła, żywiołowa muza i wysoki głos Tarji. To lubię =) Sugababes - je także lubię. Popowy girlsband, ale babki maja delikatne, łądne głosy. Dido - delikatny głos i takaż muza ... CD 'No angel' rlz! Narazie tyle, wypisałam tych artystów których lubię niemalże cały czas, niezależnie od moch zmian w gatunkach muzycznych ;D -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
|
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:44 |