Mój modlitewnik, czyli
wiersze...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Mój modlitewnik, czyli
wiersze...
Dark - Lady |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 20.11.2003 Skąd: Duży ciemny cmentarz ![]() |
Będe tu dawała moje wiersze... Oceniajcie
je i piszcie czy mam wklejać dalej.
-------------------- Z praw Murphy'ego.
"To czego szukasz, znajdziesz w ostatnim spośród możliwych miejsc." "Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne, albo powoduje tycie." "Wszystkie sprawy szlag trafia jednocześnie." "Uśmiechnij się, jutro będzie gorzej." "Światełko w tunelu? - To reflektory nadjeżdżającego pociągu." |
![]() ![]() ![]() |
Dark - Lady |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 20.11.2003 Skąd: Duży ciemny cmentarz ![]() |
Dzięki za wszelkie komentarze, te
miłe i te nie miłe... Wklejam kolejny wiersz, Komentujcie!!!
![]() "Mam dość" Mam dość bycia tą, którą chcesz, Bym była. Żyję bez wiary we własne życie. Jestem zagubiona gdzieś w sobie. Mam dość, że ciągle czegoś ode mnie oczekujesz, Zmuszając mnie do chodzenia, Twoimi ścieżkami. Mam dość, tego ciągłego wiru, w który mnie wciągnąłeś. Każdy krok, który stawiam, Jest kolejnym błędem, Wobec mnie, wobec ciebie. Bo przecież nie powinnam cię kochać, Bo przecież cię nie kocham. Mam dość, tego żelaznego uścisku, W którym mnie trzymasz. Czy nie wiesz, że dusisz mnie, Trzymając zbyt mocno, Ze strachu, że stracisz kontrolę, Nade mną. Mam dość, że w każdej sekundzie, Tracę więcej niż mogłabym zyskać, Bo to, kim myślałam, że, Mogłabym być, Rozpadło się na drobne kawałki tuż przed tobą. Stałam się taka odrętwiała, Stałam się taka zmęczona, Stałam się taka mroczna, Z każdym dniem pogrążam się coraz bardziej. Stałam się taka świadoma, Że to, czego naprawdę chcę, To być więcej sobą, A mniej tobą. Ten post był edytowany przez Dark - Lady: 23.01.2004 17:07 -------------------- Z praw Murphy'ego.
"To czego szukasz, znajdziesz w ostatnim spośród możliwych miejsc." "Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne, albo powoduje tycie." "Wszystkie sprawy szlag trafia jednocześnie." "Uśmiechnij się, jutro będzie gorzej." "Światełko w tunelu? - To reflektory nadjeżdżającego pociągu." |