Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Muzyka
Potti |
21.01.2004 09:36
|
Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta |
kolejna próba, dyskusji na ten, zawsze na
czasie, temat =)
ale nie chodzi mi o to, żebyście napisali kilka tytułów swoich ulubionych piosenek i kilka totalnych dla Was klap, tylko żebyście jeszcze mówili dlaczego tak robicie. dopiero z tego może wywiązać się jakaś dyskusja, bo na wielu innych tematach- kończyła się ona jedynie na kłótni w rodzaju: 'jak możesz nie lubić tego zespołu!', 'ależ mogę!' etc. liczę, że się zastosujecie i będzie wreszcie muzyczny topic z prawdziwego zdarzenia. podawajcie teledyski i piosenki nie tylko z tego i ubiegłego roku, poprostu jakie Wam przyjdą na myśl i o jakich naprawdę macie coś do powiedzenia. no. miłej dyskusji! -------------------- voir clair dans le ravissement
|
..::Black Beauty::.. |
23.01.2004 17:51
|
KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 26.04.2003 Skąd: Zion |
Mój ukochany zespół to
P.O.D. Moge słuchac ich wszystkich płytek codziennie i nigdy mi sie nie
znudzą. Mają pozytywne przesłanie i ciężką muze która PODnosi mnie na duchu
kiedy jest mi smutno... Kocham ich za wszystko - za muzyke, teksty i za
wszystko co robią. Kocham dźwięki gitarki, basu, perki i wokal/rap
Sonny'ego. Ich muzyka jest mieszanką prawie wszystkich stylów
muzycznych. Dlatego nie zgadzam sie z określeniem że grają nu-metal... Nie
mozna ich szufladkować. Za każdym razem kiedy słucham jednej z ich starszych
płytek, odkrywam w nich coś nowego... Oni są poprostu genialni
Czuję że długo będe ich wielką fanką kto wie czy nie nawet
do końca życia Ich piosenki są bardzo różnorodne. Niektóre np. poprostu
WYMUSZAJĄ uśmiech na gębie, inne pozostawiają dużo do myślenia a jeszcze
inne wzruszają... Ich sie nie da nie lubić
Wiekszość ludzi z którymi miałam okazję rozmawiać uważa że ich nowa płyta jest słaba, że się zeszmacili... też mi fani... ich nowa płyta jest poprostu inna (zmienił się gitarzysta, zrezygnowali z rapu) ale to nie znaczy że gorsza! Przesłanie nadal jest takie samo i piosenki są tak samo piękne! Kurcze żałuję że tak późno ich "odkryłam" bo dopiero od Matrixowego Sleeping Awake... A grają już 12 lat! Gdybym ich nigdy nie poznała moje życie nie miałoby sensu! A napewno nie byłoby takie jak teraz... Oprócz P.O.D. lubie czasem sobie posłuchać SOADu, KoRna, Ill Nino i Boba Marleya Ale to już rzadziej bo zwykle u mnie w domu non stop leci P.O.D. Tak marzę o pojechaniu na ich koncert... Powiedzieli że może przyjadą latem do Polski... Ech marzenia Muzyka jest piękna... Szkoda tylko że w mojej szkole zmuszają mnie do słuchania muzyki poważnej bo tak to może bym nie miała do niej takiego obrzydzenia Gitarki + bas + perka + wokal = najlepsza muza na świecie Ten post był edytowany przez ..::Black Beauty::..: 23.01.2004 17:59 -------------------- |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:30 |