Codzienność
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Codzienność
Cornelia |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 111 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: się biorą dzieci? Płeć: Kobieta ![]() |
//Brak większości znaków interpunkcyjnych
jest zamierzony//
"Codzienność" Cztery białe ściany w czterech kolorach czerni trzy wypukłe do środka w tym jedna wklęsła w połowie. Krzesło na pięciu nogach chyboczące się bez przerwy A w tym zwykłym pokoju jedna tylko osoba Ja...? Ty...? Oni...? Okno tylko od wewnątrz obraz z zakłóceniami kamera w kącie pokoju z pustymi bateriami. Wirtualne łzy na policzku śmierć w drzwiach bez klamki witają brazylijską woń noweli bielą śniegu oczerniają... -------------------- brak interesującej sygnaturki
|
![]() ![]() ![]() |
Chelsey |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 49 Dołączył: 29.12.2003 Skąd: Lublin ![]() |
Podoba mi się. Najbardziej pierwsze
siedem wersów. Następne troche mniej... ale też są niczego sobie. Ogólnie
całkiem nieźle.
-------------------- Pyłem księżycowym być na twoich stopach,
wiatrem przy twej wstążce, mlekiem w twoim kubku, papierosem w ustach, ścieżką pośród chabrów, ławką gdzie spoczywasz, książką, którą czytasz. Przeszyć cię jak nitką, otoczyć jak przestwór, być porami roku dla twych drogich oczu i ogniem w kominku, i dachem, co chroni przed deszczem. Gałczyński ---------------------------------- #blog# #site# |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 14:57 |