w.i.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
w.i.
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
A czym jest ta dusza wsród świętych
kontusza,
nie znaczącym gównem, chodzącego zła... "baa to nie tylko tak, przecież będziemy zbawieni" a może straceni? "nie mogąc w Boga wierzyć nie znajdziesz tej wiedzy" a nie mogąc z Boga świata wyjść napiszesz podanie, o przejście 14 pięter niżej. "Bogu wszystko zawdzięczasz" czy w tenczas tylko wiarą się żyje? "Nie kryję, że tylko tym się nie żyje, jednak co byś zrobiła duszo pusta, gdybyś ciała nie miała i byłabyś goła?" nie plątałabym się na pewno tu i nie zagłębiała bym się w Waszą wiarę. "A czy ona nie jest najważniejsza?" nie dla mnie, nie dla nic tracącego niewierzącego *** bleeh ? Ten post był edytowany przez voldius: 23.01.2004 23:44 |
![]() ![]() ![]() |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
wiesz widzisz już moje wiersze nie po raz
piwerwszy więc niech nie będzie zaskoczeniem użycie słowa "gówno"
;]
powinno być słownie ale to miało być obrazowo. coś przedstawiać. nie ma to być "pamiętnik" czy "dziennik" ateisty. na pewno nie ateisty. osoby nie przekonanej do swej wiary. może to trochę obrazuje mnie. moje myśli i pytania. a wiesz takiego tworu nie ma gdzie indziej zamieścić, więc zamieściłem tu. ja nie uważam, że wszystko co piszę ja czy kilka innych osób w 'Poezji', jest wierszem. może potraktuj to w ten sposób i oceń go pod innym względem. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 09:23 |