eliksir nieśmiertelności
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
eliksir nieśmiertelności
Raven |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 132 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
takie sobie... nie wiem, czy do
kogokolwiek to 'trafi'
'Eliksir Nieśmiertelności' Delikatna butelka. Lekki płyn, uderzający w ściany. Zobacz to, czego nie zobaczysz nigdy. Wieczne życie prawie w Twojej dłoni. Przechylasz czarę, ale czy chcesz, by padła pierwsza kropla? Czy na prawdę chcesz nieśmiertelności? Zmierzyć się w czasie w swojej samotności? Twoi bliscy, z wszystkich czasów zabiorą kawałek Twego serca ze sobą - w piach. Będziesz sam patrzył w więzieniu, które sobie wybudowałeś na wszystkie ery tej Ziemi. Czas nigdy nie stanie dla Ciebie. Ludzkość będzie ginąć, ale ty przeżyjesz. Gdy przyjdzie dzień, że nawet nasza matka zginie w odmętach czasu, co Cię czeka? Samotny byt w pustce, niczym samo piekło. Pokuta, za nie popełnione grzechy. Przyjdzie chwila wspominania dni minionych. Zapragniesz kiedyś zasnąć na wieki, lecz nie będziesz już potrafił. Podpisałeś na siebie wyrok. Czy na prawdę pragniesz nieśmiertelności? Odpowiedz, nim ten niepozorny płyn, zacznie krążyć w Twoich żyłach. Czy to eliksir życia, czy to trucizna. -------------------- Świąteczne spotkania z osobami, którym nie ma się nic do powiedzenia, są opanowaną do perfekcji sztuką uników.
|
![]() ![]() ![]() |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nio Raven
temat naprawde swietny... dziala na wyobraznie i powoduje ciarki... z wykonaniem troszke gorzej... rytm sie gubi i nie ma punktu odniesienia w formie... ale ten wiersz ma w sobie bardzo duzo subtelnosci... mimo, ze opisuje rzeczy naprawde potworne, utrzymany jest w delikatnym 'nadcharakterze' podoba mi sie ta kruchosc... powinnas jednak popracowac nad forma... bo ona powinna byc widoczna... nie pisz 'na węża' - calym ciągiem... może gdzies zrobisz oddech? moze gdzies skrocisz wers? a moze jakis delikatny rym? reasumujac... wiersz zapada w pamiec... hmm... chyba mi sie podoba =) gratuluje -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 18:36 |