Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Muzyka
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
kolejna próba, dyskusji na ten, zawsze na
czasie, temat =)
ale nie chodzi mi o to, żebyście napisali kilka tytułów swoich ulubionych piosenek i kilka totalnych dla Was klap, tylko żebyście jeszcze mówili dlaczego tak robicie. dopiero z tego może wywiązać się jakaś dyskusja, bo na wielu innych tematach- kończyła się ona jedynie na kłótni w rodzaju: 'jak możesz nie lubić tego zespołu!', 'ależ mogę!' etc. liczę, że się zastosujecie i będzie wreszcie muzyczny topic z prawdziwego zdarzenia. podawajcie teledyski i piosenki nie tylko z tego i ubiegłego roku, poprostu jakie Wam przyjdą na myśl i o jakich naprawdę macie coś do powiedzenia. no. miłej dyskusji! -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
E tam, histeryzujecie. Justin by mógł
całkiem fajnie zaśpiewać "Something in the way", hehe. Uwielbiam
szrgać świętość Nirvany. Fajny zespół, ale otoczony takim bałwochwalczym
kultem, że się żygać chce.
Co do Eurowizji tylko Rozynek jest coś wart. Ma niezły głos i całkiem niezłą piosenkę. Nie lubię takiego poproka, ale on w swojej klasie jest bardzo dobry. Sistars mi się nie podoba "gatunkowo", bo nie lubię tych klimatów, ale pod względem prosesjonalizmu są naprawdę nieźli i nie odstają od tego typu muzyki z zachodu. Kibicuję im, chociaż nie słucham. Łzy były okrutne, Blue Cafe poprawne. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 07:05 |