Polska..., czym dla nas jest?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Polska..., czym dla nas jest?
kelyy |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 202 Dołączył: 23.04.2003 Skąd: Jelenia Góra ![]() |
Dobra, no to tak, wyobraźcie sobie, że
jesteścieza granicą, np. w Anglii i przedstawiacie się;
You: Hello! My name is... I'm from Poland. Ktoś: Poland? How it is in Poland? (za poprwke dziękuję Neonai) You: Poland is... No właśnie, chciałabym żebyście zamiast tych kropek wstawili to co byście o Polsce chieli powiedzieć (nie musi być po angielsku ![]() Wchodzimy do Unii, także temat chyba dobry... Jak byście "zareklamowali Poland"? Ten post był edytowany przez kelyy: 27.01.2004 18:28 -------------------- Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbujmy zdefiniować kształt gruszki.
Jaskier, "Czas Pogardy" |
![]() ![]() ![]() |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
No wiecie, polska co jak co ale piekna
faktycznie jest. Cóż ja mogę poradzić na to ze jest kryzys, a rząd to banda
debili i złodziejów, nie inaczej. Ludzie zresztą wszędzie są zazwyczaj tacy
sami, więc nie ma sie ich co czepiać - głupi są, ale to typowa przypadłość
ludzka. Popatrzcie na to jakie ogłupione jest społeczenstwo w takim USA - od
razu troszkę weselej się robi nie? :]
Jako ojczyzna -> tak to jest w naszym narodzie, że w chwilach ciężkich autentycznie potrafimy sie zjednoczyć, natomiast nie wychodzi nam to w czasie pokoju. Dlatego ja już nie do końca mogę zrozumieć co znaczy patriotyzm i miłość do ojczyzny. Polska jako miejsce nie jest taka najgorsza ![]() "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|