Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Muzyka
Potti |
21.01.2004 09:36
|
Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta |
kolejna próba, dyskusji na ten, zawsze na
czasie, temat =)
ale nie chodzi mi o to, żebyście napisali kilka tytułów swoich ulubionych piosenek i kilka totalnych dla Was klap, tylko żebyście jeszcze mówili dlaczego tak robicie. dopiero z tego może wywiązać się jakaś dyskusja, bo na wielu innych tematach- kończyła się ona jedynie na kłótni w rodzaju: 'jak możesz nie lubić tego zespołu!', 'ależ mogę!' etc. liczę, że się zastosujecie i będzie wreszcie muzyczny topic z prawdziwego zdarzenia. podawajcie teledyski i piosenki nie tylko z tego i ubiegłego roku, poprostu jakie Wam przyjdą na myśl i o jakich naprawdę macie coś do powiedzenia. no. miłej dyskusji! -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Potti |
28.01.2004 23:43
|
Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta |
jeśli mowa o RHCP, jeden z moich
ulubionych zespołów. jak jestem zła, to oglądam ich teledyski i mi się humor
poprawia, często też kiedy czuję w sobie nadmiar energii nachodzi mnie chęć
na posłuchanie Peppersów. wogóle, dla mnie b. optymistycznie nastrajający
zespół. wystarczy chociażby popatrzeć na dodatek w Teraz Rocku i zdjęcie ze
skarpetkami na dziwnych miejscach [kiedyś Wiedźminka bodajże mówiła, że
miała o tym sen =P ] . oryginalni są i nieźli, trzeba im to przyznać.
a o polskiej muzyce -> nie szufladkując ze względu na kraje, u nas także są zarówno lepsi jak i gorsi, tacy których warto słuchać i nie. ale chyba na tym temacie nikt tego nie kwestionował, ktoś powiedział, że nie słucha i tyle. ma prawo. i jeszcze do tamtego 'Nevermind' wyjątkowo zabawnego -> dopiero po napisaniu posta zwróciłam uwagę na komentarze. mimo, że wieść o rzekomym powstawaniu nowej wersji albumu Nirvany nie napełniła mnie optymizmem, opinie innych szczerze mnie rozbawiły. gdybym tak nie uwielbiała tego zespołu, chyba zaczęłabym kochać szarganie jego świętości... bo już któryś raz zdarzyło mi się natrafić na wyjątkowo nieinteligentnie wyglądających fanów kapeli Kurta. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:59 |