Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Muzyka
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
kolejna próba, dyskusji na ten, zawsze na
czasie, temat =)
ale nie chodzi mi o to, żebyście napisali kilka tytułów swoich ulubionych piosenek i kilka totalnych dla Was klap, tylko żebyście jeszcze mówili dlaczego tak robicie. dopiero z tego może wywiązać się jakaś dyskusja, bo na wielu innych tematach- kończyła się ona jedynie na kłótni w rodzaju: 'jak możesz nie lubić tego zespołu!', 'ależ mogę!' etc. liczę, że się zastosujecie i będzie wreszcie muzyczny topic z prawdziwego zdarzenia. podawajcie teledyski i piosenki nie tylko z tego i ubiegłego roku, poprostu jakie Wam przyjdą na myśl i o jakich naprawdę macie coś do powiedzenia. no. miłej dyskusji! -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Holly |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 42 Dołączył: 01.12.2003 ![]() |
no dobra, temat jak nic. Okay. Nie
czytałam wszystkich odp., ale na I str. były raczej zespoły mało mi znane.
Powód>: poprostu nie słucham hiph. ani rocka, ani rapuuu, ani tym
podobnych.
moją ulubioną wokalistką jest Anastacia, ponieważ każda jej pios. jest inna. przynajmniej dla mnie. być może jej nie słuchacie, no ale ja mam gdzieś wszystkie trendy mody. wogóle sie nie znam na tych nowych zespłoach. A tak to jeszcze lubie pojedyncze pios. "lecących" z radia. A płyty zbieram tylko Anastacii. no i lubie Dido, o której ktoś już wspomniał. a poniewaz jestem strasznym dziwakiem:) to bardzo lubie muze z HPiKT, znam ją na pamięć -please bez krytyki -------------------- DZIĘKUJĘ ZA PIĘKNY PODPIS.SZCZERE DZIĘKI.
nazywam się Holly. Jakieś wątpliwości?? |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 06:38 |