Mój modlitewnik, czyli
wiersze...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Mój modlitewnik, czyli
wiersze...
Dark - Lady |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 20.11.2003 Skąd: Duży ciemny cmentarz ![]() |
Będe tu dawała moje wiersze... Oceniajcie
je i piszcie czy mam wklejać dalej.
-------------------- Z praw Murphy'ego.
"To czego szukasz, znajdziesz w ostatnim spośród możliwych miejsc." "Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne, albo powoduje tycie." "Wszystkie sprawy szlag trafia jednocześnie." "Uśmiechnij się, jutro będzie gorzej." "Światełko w tunelu? - To reflektory nadjeżdżającego pociągu." |
![]() ![]() ![]() |
Dark - Lady |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 20.11.2003 Skąd: Duży ciemny cmentarz ![]() |
"Biel"
Biegnę, a płomienie parzą mi skopy. Biegnę, a bicze ranią mi boki. Ale biegnę. Przez tunele. Przez ogień. Światło. Światło na końcu tunelu. Biegnę. Musi się udać. Ale ktoś podcina mi nogi. Spoglądam na jego twarz. Jego twarz zimna, Bez skóry, Wyprana z uczuć. Ostatkiem sił, Wyswobadzam się, Z jego stalowych szponów. Ranią mnie. Po stopach spływa krew. Nie mogę już iść. Ale... ... musi się udać Wchodzę w światło. Zasypiam. Budzę się. Biel. Białe ściany. Białe kotary. Szpitalna sala. Powróciłam. Ale biel, To nie mój kolor. Chcę czerń, Czerwień, Krew, I odcień bólu. Histeryczny śmiech. Ktoś wchodzi do sali. Lekarz. Szarpię się na widok jego białego ubrania. Chce rzucić się na ten niebiański kolor. Ale jestem przytwierdzona do łóżka pasami. Nie mogę się ruszać. Rzucam się. Cieknie krew. Nareszcie. Krew. Opadam na poduszki. Zamykam powieki. Pozwalam by mnie badano. Znoszę ich dotyk. Dziwią się. "Jak?..." "Jak powróciła do życia?" Psychiczny śmiech. Wierzę w reinkarnację... Tylko prosze o szczere komenty... -------------------- Z praw Murphy'ego.
"To czego szukasz, znajdziesz w ostatnim spośród możliwych miejsc." "Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne, albo powoduje tycie." "Wszystkie sprawy szlag trafia jednocześnie." "Uśmiechnij się, jutro będzie gorzej." "Światełko w tunelu? - To reflektory nadjeżdżającego pociągu." |