Polska..., czym dla nas jest?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Polska..., czym dla nas jest?
kelyy |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 202 Dołączył: 23.04.2003 Skąd: Jelenia Góra ![]() |
Dobra, no to tak, wyobraźcie sobie, że
jesteścieza granicą, np. w Anglii i przedstawiacie się;
You: Hello! My name is... I'm from Poland. Ktoś: Poland? How it is in Poland? (za poprwke dziękuję Neonai) You: Poland is... No właśnie, chciałabym żebyście zamiast tych kropek wstawili to co byście o Polsce chieli powiedzieć (nie musi być po angielsku ![]() Wchodzimy do Unii, także temat chyba dobry... Jak byście "zareklamowali Poland"? Ten post był edytowany przez kelyy: 27.01.2004 18:28 -------------------- Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbujmy zdefiniować kształt gruszki.
Jaskier, "Czas Pogardy" |
![]() ![]() ![]() |
Redgard |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 12 Dołączył: 18.11.2003 Skąd: Chorzów ![]() |
Ja się nie wstydzę że jestem Polakiem,
nawet jestem z tego dumny. Polka to piękny kraj w samym centrum Europy.
Wiele Polaków zrobiło coś dla świata, walczyło o dobro i szczęście innych.
Jesteśmy rekordzistami w wielu dziedzinach (picie alkoholu) i to jest powód
do dumy. Umiemy walczyć o swoje, ale to że nikt nam nie pomaga i nie pomagał
to tylko źle świadczy o tamtych krajach.
Jak wszyscy wiemy jest teraz źle w naszym kraju, bo nigdy dobrze nie było. Polacy mają ciężką historię. Zawsze musieliśmy o coś walczyć. Teraz nie ma się co dziwić że jest ciężko. Jesteśmy nieodzownym członkiem Europy i świata, między Odrą a Bugiem nie ma próżni. Jesteśmy tam my, Polacy, czy się to komuś podoba czy nie. Wszyscy tworzymy ten kraj i twórzmy go jak najlepiej. -------------------- Słowo to magia, magia to słowo nazwane po imieniu.
-------------------------------------------------------------- Mój blog Moje forum ------------------------------------------------------------- Moja strona zespołu Limp Bizkit WEJDŹ |