Polska..., czym dla nas jest?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Polska..., czym dla nas jest?
kelyy |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 202 Dołączył: 23.04.2003 Skąd: Jelenia Góra ![]() |
Dobra, no to tak, wyobraźcie sobie, że
jesteścieza granicą, np. w Anglii i przedstawiacie się;
You: Hello! My name is... I'm from Poland. Ktoś: Poland? How it is in Poland? (za poprwke dziękuję Neonai) You: Poland is... No właśnie, chciałabym żebyście zamiast tych kropek wstawili to co byście o Polsce chieli powiedzieć (nie musi być po angielsku ![]() Wchodzimy do Unii, także temat chyba dobry... Jak byście "zareklamowali Poland"? Ten post był edytowany przez kelyy: 27.01.2004 18:28 -------------------- Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbujmy zdefiniować kształt gruszki.
Jaskier, "Czas Pogardy" |
![]() ![]() ![]() |
Glinda z Jamajki |
![]()
|
||
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 21 Dołączył: 05.01.2004 Skąd: z brzuszka mamusi, z samolotu, lot nr???? nad Jamajką. ![]() |
ja dorzucę pana Jaruzelskiego. Będąc na wakacjach w Grecji podczas wycieczki taksówką do parku wodnego taksówkarz spytał mnie (jedyna która potrafiła angielski ![]() ![]() -------------------- Jestem kobietą która potrafi zdominować. I chyba zbyt często tego używam.
Poznałam kogoś. Ale Jego nie zdominuję. Bo...go kocham? to do Ciebie. Tak. Do Ciebie. Wiem o Tobie tylko tyle, że jesteś fajnym chłopakiem, że jesteś Kawalerem do wzięcia...i...że Cię kocham. ja. Dla Ciebie. "mężczyźni pragną być zawsze pierwszą miłością kobiety; kobiety mają subtelniejszy instynkt i chcą być zawsze ostatnią miłością mężczyzny" Oscar Wilde. A W WALENTYNKI IDĘ NA "NIGDY W ŻYCIU" do KINA. SAMA!!! |
||