~~~*****~~~, brak koncepcji na
temat ;)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
~~~*****~~~, brak koncepcji na
temat ;)
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Hmm... wydaje mi się, że ten wiersz jest
inny.
Inny biorac pod uwage poprzednie wiersze ![]() Miłego czytania ![]() Dlaczego?- pytasz Bo tak już w życiu jest, Że małe historie mniej bolą Czasem chwile radości Bardziej cieszą A krótki płacz Może zrujnować spokój A może...- nie kończysz Nie ma może Jedna cząstka utraconej przyjaźni I już nic nie jest tak samo I proszę nie kończ tego pytania Nie umiem na nie odpowiedzieć Twojej dziwnej osobie Czemu to zrobiłaś?- mówisz cichym Głosem... Bo chciałam się obronić, Przed zawodem, przed Tobą I przed światem, który mam nadzieję Jest poza mną... -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
![]() ![]() ![]() |
Sihaja |
![]()
|
||
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ładnie ![]()
O. Bardzo mi się to stwierdzenie podoba. Sam wiersz kojarzy mi się z ciszą. Trochę zbyt cichy jak dla mnie.... I spokój, ale jakiś taki... Ale i tak mi się podoba ![]() ![]() -------------------- |
||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 23:02 |