Kasowanie Postów, Powiadamiać czy
nie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Kasowanie Postów, Powiadamiać czy
nie?
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
nikt mi nie odpowiedział na tamtym temacie,
więc postanowiłam założyć nowy.
mam pytanie. ostatnio zauważyłam, że jeśli napiszę jakiś post na forum, a potem skasuje się go [nawet w bardzo krótkim czasie po wysłaniu] licznik nie zmniejsza się? ale po prostu stoi w miejscu [?]. dlaczego? -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
![]() ![]() ![]() |
ikar |
![]()
|
![]() Mały człowieczek... Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Wawa :D Płeć: Mężczyzna ![]() |
jlv - ok, zgadza się, można zrobić, żeby
przy kasowaniu posta użytkownika, zostawał do niego wysyłany mail. Tylko,
jak nauczysz komputer rozpoznawania przyczyny usunięcia posta? A okienko do
wpisywania przez usuwającego przyczyny usunięcia... jeśli się go nie
uzupełni - to co komu po "a" w tresci? albo
"pościarstwo"? A w każdym razie będzie dużo czasu zajmowało...
Może podam przykład z życia ^^ - oczyszczając poszczególne tematy na forum "W Labiryncie Wyobraźni" - bywało, że ich po 200-300 dziennie usuwałem. Gdybym miał jeszcze każdemu podać przyczynę - "zgodnie z regułami podforum "W Labiryncie Wyobraźni" twój post został skasowany, bo..." to zajęłoby mi to z 10 razy więcej czasu ^^. A i tak mam dużo zajęć ^^. *** Co do przeliczania licznika - admin decyduje kiedy to następuje. A następuje od czasu do czasu. Kod od razu przeliczający zajmuje dokładnie 1 linijkę w php (sprawdzone - u mnie działa), ale skoro nie zostało to zastosowane - znaczy się - były ku temu powody ^^. EDIT: Racja - zapomniałem jeszcze o usuwaniu za jednym razem wielu postów (ale nie całych tematów) - wtedy taka rzecz by jeszcze bardziej komplikowała życie ^^. Ten post był edytowany przez ikar: 04.02.2004 17:46 -------------------- "At least we had a chance to say... Goodbye"
Nie ma opowiadań doskonałych - są tylko takie, w których jeszcze nie znaleziono błędów... (albo już je poprawiono :D) Tolerancja, Wolna wola, Miłość (:)), Optymizm :) Największe polskie forum RPG by Forum: Strefa Forumowych RPG ^^ |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 03:18 |