Sumy i Owutemy, Zapraszam!!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Sumy i Owutemy, Zapraszam!!
Wizard |
06.02.2004 22:34
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 03.02.2004 |
hm... jqa zakladam ten temat poniewaz
chcialbym lepiej poznac ludzi z ktorymi przebywam na codzien
a moze jestescie zlym towarzystwem ale mnie to nie obchodzi. Chcialbym sie dowiedziec które z
was i z czego chciało by zdawac sumy i owutemy, a takze czy jezeli byscie
mieli szanse wzieli byscie udzial w Turnieju Trójmagicznym i jak
wykonalibyscie poszczególne zadania i jeszcze pare rzeczy: do jakiego domu chcielibyscie pójść
jakich nauczycieli wolicie czy wstapilibyscie do WSZY ( ) i czy staniecie po stronie dobra czy zła
-------------------- 2908394 - GG Kontakt Please
www.el-lord.blog.pl - Blog Odwiedzic Please |
kondi |
07.02.2004 18:27
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 07.02.2004 Skąd: Łódź to moje miasto |
Cześć, jestem tu dość nowy ( zaledwie 10
min. i już mi się podobacie! )
Pozwole sobie odpowiedzieć na zadane (jak zrozumiałem dla wszystkich ) pytania! Sumy i Owutemy - hmm... raczej TAK. A teraz z czego, no gdybym ( a już mało wszystkim fanom do tego brakuje ) czarodziejem, moim wymarzonym zawodem byłby auror. I zdawał bym myślę, z nudnej- Historii Magii ( trzebaby wiedzieć coś o historii np. Tego Którego Imienia Nie Wolno Wymawiać ), z Transmutacji, Zaklęć, Obrony Przed Czarną Magią ( chyba najbardziej przezemnie szanowany przedmiot magiczny, no i dorównać mu mogą tylko Zalęcia i Transmutacja ). CO do nauczycieli to oczywiście nie mam jednego najbardziej lubianego, ale wymienie tych najbardziej lubianych, bo lubie wszystkich ( oczywiście tych z Hogwartu ) szczególnie Albus Dumbledore, pan profesor Remus Lupin, Alastor Moody, Ruebus Hagrid no i może troche zbzikowana profesor Minerva McGonagall. Dom ...hmm... myśle, że to już zadanie starej Tiary Przydziału, a co do mnie to byłbym na granicy dobra i zła A teraz turniej Trój Magiczny - to zadanie myślę, dla dobrych - czyt. bardzo dobrych, wręcz wyśmienitych kujonów na miare Cedricka Digorrego! - "pseudo" i tych prawdziwiych czarodziejów. Pozdrówka i myśle, że jakoś mnie tu chyba przyjmiecie no troche długi jak na pierwszy post , Kondi Ten post był edytowany przez kondi: 07.02.2004 18:30 -------------------- ** Wiedzieć, że wiemy, co wiemy,
i że nie wiemy tego, czego nie wiemy - - oto prawdziwa wiedza. ** Konfucjusz "... są takie wydarzenia, które przeżyte razem muszą zakonczyć się przyjaznią..." J.K.Rowling Mój mail, chętnie z wami pogawędzę! |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.11.2024 19:54 |