Modlitwa, Polskiej nastolatki
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Modlitwa, Polskiej nastolatki
Nea |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 162 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kostrzyn Płeć: Kobieta ![]() |
Ja wiem, że to jest słabe i trochę
niejasne. Ale daję do oceny, bo... jakoś ten wiersz lubię.
Boże co jesteś tam wysoko usłysz moje wołanie... Choć nie wierzę w ciebie modlę się potrzebuję pomocy by przetrwać. Proszę spraw by starzy nie czepiali sie za byle co i mnie kochali czasem. By rząd zalegalizował dragi bo chowanie się jest trudne. Błagam zrób coś z pałami i szkołą. Machnij ręką i zaraz uderzenia będą mniej boleć forsa sama spłynie z nieba i stanie się coś z tym co noszę w sobie bo to był głupi przypadek... Błagam usłysz mnie i wysłuchaj Przecież zawsze byłam grzeczna... |
![]() ![]() ![]() |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Oj bardzo, bardzo prawdziwy wiersz.
Kolejna kropla do mojej czary pełnej determinacji do wyjazdu z tego kraju. Mentalność krajanów jest letalna. edit po przeczytaniu posta Mysi właśnie ta "forsa" i "starzy" bardzo tu pasują. wiersz ma za zadanie ukazać rzeczywistość. to niestety jest rzeczywistość Ten post był edytowany przez Cat: 10.02.2004 23:52 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 13:10 |