Modlitwa, Polskiej nastolatki
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Modlitwa, Polskiej nastolatki
Nea |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 162 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kostrzyn Płeć: Kobieta ![]() |
Ja wiem, że to jest słabe i trochę
niejasne. Ale daję do oceny, bo... jakoś ten wiersz lubię.
Boże co jesteś tam wysoko usłysz moje wołanie... Choć nie wierzę w ciebie modlę się potrzebuję pomocy by przetrwać. Proszę spraw by starzy nie czepiali sie za byle co i mnie kochali czasem. By rząd zalegalizował dragi bo chowanie się jest trudne. Błagam zrób coś z pałami i szkołą. Machnij ręką i zaraz uderzenia będą mniej boleć forsa sama spłynie z nieba i stanie się coś z tym co noszę w sobie bo to był głupi przypadek... Błagam usłysz mnie i wysłuchaj Przecież zawsze byłam grzeczna... |
![]() ![]() ![]() |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Prawdziwy... tak musze się zgodzić.
Tylko niektóre zwroty takie jak 'starzy' za bardzo nie pasowały mi do tego utworu. Jest smutny. Chociaż wielkich uczuć we mnie nie wywołał. -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 12:56 |