Życie zemście równe, czyli 1-szy
mój opublikowany wiersz
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Życie zemście równe, czyli 1-szy
mój opublikowany wiersz
Kasandra Black |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 05.02.2004 ![]() |
Moje życie to zemsta,
zemsta za wszystko;
idąc przez pole chaosu, po trupach wojny, chcąc, aby to znikło i nie wracało więcej, chcąc to zaprzepaścić, chcąc uciec. Drżąc jak liść na wietrze, idąc poprzez groby, w polu, które idzie przez czas, idzie przez epoki. Trzymam wodze ogiera, a świszczące głosy, to duchy, które z moimi równają swe kroki. Drzwi sie otwierają, żeby gości przyjąć, lecz wkrótce się zamkneły, jak niechciane. Otwarto i zamknięto, jak niebo i piekło, już zemsta mego życia zapłaci za wszystko. Ten post był edytowany przez Kasandra Black: 14.02.2004 10:58 -------------------- Niechaj to Niemcowie wżdy postronni znaja iż dresy nie gęsi iż swoje kije mają...
Jeżeli muszę wybrać, dajcie mi powód... Jestem jak jasny szczur... Nic mi nie wychodzi... |
![]() ![]() ![]() |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Eeee... no co ja moge
powiedziec?
Wiekszość już powiedziała. Nie trafiło do mnie. Bez uczuc... jakiegokolwiek składu Popracuj jeszcze... -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 21:25 |