Sama
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Sama
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Takie, ot...
Płatek róży na zmiętej dłoni przysiadł rozłożył skrzydła czarny motyl nocy i czarnym oddechem zakrył nam usta. Śnijmy sen razem, trzymając się na krawędzi rzeczywistości, spoglądając w dół za każdym drgnieniem nieba. W spotniałej pościeli, uśpionej niemym krzykiem w mrok ja śnię sama - śnię, że jesteś, że moja dłoń wyciągnięta natrafi znów na gładź Twego uśmiechu. Samotność chodzi na palcach i ma zimne usta, rozcałowane w cieple moich ramion. Samotność nie boli, tylko czasem ściśnie mocniej rękę, wbije igłę prosto w szczerą nadzieję. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Bardzo dobry wiersz.
Wiem, że jestem mało twórcza w swoich komentarzach, nie musisz mi tego wypominać=P Podoba mi się ten dystans. Taki spokój i chłód, choć wiadomo, że gdzieś pod czapą lodu drzemie wulkan. Niektóre metafory piękne, ale niektóre... khem... powiedzmy, że dość często używane=P Ale i tak mi się podoba. Jakoś te Twoje wiersze są mi bliskie. Ciekawe, czemu? -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 20:47 |