Kasowanie Postów, Powiadamiać czy
nie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Kasowanie Postów, Powiadamiać czy
nie?
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
nikt mi nie odpowiedział na tamtym temacie,
więc postanowiłam założyć nowy.
mam pytanie. ostatnio zauważyłam, że jeśli napiszę jakiś post na forum, a potem skasuje się go [nawet w bardzo krótkim czasie po wysłaniu] licznik nie zmniejsza się? ale po prostu stoi w miejscu [?]. dlaczego? -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
![]() ![]() ![]() |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Szczerze powiedziawszy tak naprawdę
zazwyczaj wychodzi na to, że 2\3 postów znika w ciągu paaru miesięcy. I
doprawdy nie widzę powodu aby miał dostać z tego powodu w tym czasie 300
mali.
Nikt nic bym na tym niezyskał poza zawaloną skrzynką. Co do licznika to i tak aautomatycznie w statystykach pojawiają się rzeczywiste liczby postów jeśli chodzi o swoje ulubione forum i liczbę postów na nim.. Twój net jest o tyle ciekawy, że tam wogóle nikt nie reguluje licznika. Bo tam też mało jest kasowane. Tutaj nie ma to racji bytu. -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 04:10 |