Sumy i Owutemy, Zapraszam!!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Sumy i Owutemy, Zapraszam!!
Wizard |
06.02.2004 22:34
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 03.02.2004 |
hm... jqa zakladam ten temat poniewaz
chcialbym lepiej poznac ludzi z ktorymi przebywam na codzien
a moze jestescie zlym towarzystwem ale mnie to nie obchodzi. Chcialbym sie dowiedziec które z
was i z czego chciało by zdawac sumy i owutemy, a takze czy jezeli byscie
mieli szanse wzieli byscie udzial w Turnieju Trójmagicznym i jak
wykonalibyscie poszczególne zadania i jeszcze pare rzeczy: do jakiego domu chcielibyscie pójść
jakich nauczycieli wolicie czy wstapilibyscie do WSZY ( ) i czy staniecie po stronie dobra czy zła
-------------------- 2908394 - GG Kontakt Please
www.el-lord.blog.pl - Blog Odwiedzic Please |
Ellie |
18.02.2004 21:47
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: Nowy Dwór Maz. |
Sumy i owutemy- koniecznie z eliksirów, to
mój ulubiony przedmiot , obrona przed czarną magią- drugi ulubiony, może
transmutacja i zaklęcia.
Dom- Gryffindor. WESZ- nie, nie można uszczęśliwiać skrzatów na siłę. Strona: No pewnie, że po stronie dobra! Turniej trójmagiczny- W turnieju chciałabym wziąć udział, bo lubię wyzwania. A najfajniejsze zadanie to według mnie smoki. Ulubieni nauczyciele- Snape i Lupin, McGonnagall też , a najgorszy- Umbridge of course. -------------------- As happens sometimes a moment settled...
... and hovered and remained for much more than a moment. And sound stopped and movement stopped? ... for much, much more than a moment. And then the moment was gone. |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 02:20 |