Co z qidditchem??, Czyli VI
tom...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Co z qidditchem??, Czyli VI
tom...
HarrOla |
![]()
|
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 07.07.2003 ![]() |
W VI klasie nie będzie ani Weasleyów ani
Angeliny ani Alici więc w dróżynie zostaną same beznadzieje (nie licząc
Harry'ego) np. Ron itp. Jak Ginny zgłosi sie na ścigającego to będzie
sqad taki: Ron-obrona, Harry-szukający, Ginny-ścigający1, ?-ścigający2,
?-ścigający3, jakiś tam kolo, nie pamiętam imienia-pałka1, jakiś inny
kolo-pałka2......Czy s takim sqadem mają szanse na puchar??? Jush sie boje
co to będzie za rok....ale pewnie odwołają z jakiegoś powodu rozgrywki. Co
wy na to?
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
to by bylo malo mozliwe, zeby odbyl sie
TT, gdyz, gdyby sie mial odbyc to po:
1. Harry na pewno by sie zglosil (i pewnie zostalby wybrany), ale przeciez nie moglby pojechac do innej szkoly, bo Dumbledor, by sie nie zgodzi, aby tak narazac Harry'ego 2. to bylaby powtorka, co raczej byloby nudne, a zreszta sadze, Rowling nie lubi sie powtarzac komentowac mecze przeciez nie musi tylko jakis Gryfon, wiec moze to bedzie ktos z innego domu. co do reprezentacji to wlasnie bardzo mnie to wkurzylo w V tomie, ze Gryfoni znowu zdobyli puchar. przeciez tyle razy pisalo, ze maja taki beznadziejny sklad i nic im sie nie udaje. a zeby zdobyc nowych ludzi do druzyny to pewnie zrobia jakis 'nabor' i wybiora sobie ludkow. -------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |