Zaskoczenie..., ...czytamy i
szok!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Zaskoczenie..., ...czytamy i
szok!
Zdzihó |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Jakie momenty w V części najbardziej Was
zaskoczyły?? Chodzi mi o nowości, np. atak dementorów na Privet Drive. Mnie
najbardziej najście straży przedniej i bardzo mi się podobał moment, w
którym do Świńskiego Łba weszło "parę" osób
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Lousie |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 165 Dołączył: 29.11.2003 Skąd: Z daleka XD ![]() |
A więc uwarzasz, że dobrze zrobili? No nie dziewczyno, zaszokowałaś mnie. A pisząc to zastanawiałaś się, czy też byś tak samo uważała, gdyby to zrobili tobie? NIGDY byś wtedy nie powiedziała, że dobrze zrobili. To nie są jakieś tam psikusy. Oni wtedy byli okropni. Jak Pottera juniora na ten widok rudzyło sumienie, to to nie mogłabyć zwykła zabawa. A skąd wiesz, że nie podziękował. Może podziękował, nie dajęc tego jasno do zrozumienia. Może przestał za nimi łazić i podsłuchiwać. To powinno im wystarczyć. Ja cię po prostu nie rozumiem. Jak możesz uważać, że dobrze zrobili, skoro gdyby to zrobili tobie, to byś ta nie uważała. Żeby Sever był nie wiem jakim draniem, tak nie można robić ludziom. -------------------- One day you will ask
me what's more important, your life or mine? And I will say, my life, then you will walk away, never knowing that you are my life. ---------------------------- |
||