*dlaczego* Voldemort Boi Się, Voldemort i Dumbledor co ich łączy??
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
*dlaczego* Voldemort Boi Się, Voldemort i Dumbledor co ich łączy??
Luna Lovegood |
![]() ![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 673 Dołączył: 16.02.2004 Skąd: wJakimś mieścieNaJakiejśUlicyW jakimśPomieszczeniu Płeć: Kobieta ![]() |
Może już był poruszany ten
temat no ale cóż jestem nowa. Może w jakiejś części HP była wyjaśniona bojaźń Toma względem do Dumbledora ale przynajmniej ja niczego takiego nie wychwyciłam. Co wy o tym uważacie ?? Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 26.03.2006 21:07 -------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
/to znaczy, że mam mu nie wybaczać, bo
wiedział?/
ale Dumble musiał też wiedzieć, że inni nie mają takiej mocy jak on i są praktycznie na równym poziomie ze śmierciożercami- więc aby zwyciężyć będą musieli długo walczyć, a i to może zakończyć się ofiarami śmiertelnymi z ich strony. więc zamiast zacząć od wyciągania informacji, które zresztą niewiele mu dały, od Stworka, powinien się zająć wrogami. a Loona napewno nie jest loony, bo tak jej się podoba. pomyśl, kto sam by się skazał na brak akceptacji? chociaż na jej lekkim pomyleniu mogła zaważyć nie tylko śmierć matki, ale także np. to, że jej ojciec jest głównym redaktorem Żonglera. może wpoił jej do głowy te wszystkie dziwactwa, a ona to rozgaduje i dlatego sprawia wrażenie trochę nienormalnej. powodów mogło być wiele. ale zgadzam się, że odegra dużą rolę, ale raczej dla psychiki Harry'ego. tj. jeśli on będzie chciał pogadać o Syriuszu, albo o śmierci czy obawach w stosunku do walki z Voldemortem- to wybierze właśnie ją. zresztą potem zawsze może okazać się, że za dużo wie etc. -------------------- voir clair dans le ravissement
|