Jak sie zaczela wasza historia z
Harrym ?!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Jak sie zaczela wasza historia z
Harrym ?!
Spiżobrzuch - Ironbell |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 81 Dołączył: 01.01.2004 Skąd: z koziej dupy ![]() |
chodzi mi o to, zeby
wszyscy pisali jak pierwszy raz napotkaliscie sie na Harry'ego skad
wzieliscie ksiazke kto was namowil (jesli do czytania Harry'ego mozna
namawiac
![]() -------------------- They were standing in a large, circular room. Everything in here was black including the floor and ceiling; identical, unmarked, handleless black doors were set at intervals all around the black walls, interspersed with branches of candles whose falmes burned blue; their cool, shimmering light reflected in the shining marble floor mad it look as though there was dark water underfoot..
'Someone shut the door,' Harry muttered.... |
![]() ![]() ![]() |
ćśorazs_aind |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 11.02.2004 ![]() |
Moja przygoda z Harrym Potterem. (jak
temat na wypracowanie z polskiego)
Najpierw zaczęło się od Puszka. Znajoma mamy była zachwycona tym imieniem kiedy przeczytała Harry'ego i ciągle o tym nawijała. Polecała nam Kamień Filozoficzny, aż stało się to denerwujące. Dlatego mama by mieć święty spokój kupiła mi od razu 3 tomy. I równo trzy lata temu otworzyłam książkę Rowling, było to pierwsza książka którą przeczytałam w ciągu jednego dnia. 2 i 3 tomu to były kolejne 3 dni i 2 noce ferii. Potem miłością do Harry'ego zaraziłam moje nauczycielki i tyle nie ma słów którymi można by zakończyć tego posta. -------------------- Nie wierz nigdy nie
W tych co ciągle udają i ciągle uśmiechają się Nie wierz nigdy nie W to niebo, które zawsze niebieskie jest Myslovitz |